עדינות ממכרת

 עוגיות שקדים ....איזה ריח מדהים יש לעוגיות הללו.
כמובן שגם לעוגיות האלה מצאתי קיצורי דרך (נראה לכם שאני עובדת קשה ??)
״עדינות ממכרת ״
חומרים :
200 גרם שקדים מולבנים שלמים 
2 כפיות תמצית שקדים 
11/2 כוסות אבקת סוכר
1/2 כפית וניל 
1 חלבון ביצה 
50 גרם חמאה רכה 
לעיטור שביבי שקדים 
אבקת סוכר 
אופן הכנה :
הכניסו למעבד מזון את השקדים וטחנו עד דק .
הוסיפו את הסוכר וחלבון הביצה והמשיכו לעבד .
הוסיפו את החמאה והתמציות .
טחנו עד שהמרקם חלק .העבירו לשקית זילוף עם צנטר עגול (9 מ״מ )
זלפו על תבנית מכוסה בנייר אפיה .
אפו 20 דקות בתנור שחומם מראש ל180 מעלות עד שמעט מזהיב .
הוציאו וצננו .הגידו עם אבקת סוכר מעל .
בתיאבון !!!!
לרגישים ניתן להמיר במחמאה .





אין להעתיק או להפיץ את התכנים כל הזכויות שמורות למפלצת העוגיות-טוני משיח אבל אתם מוזמנים בכיף לשתף 
לקבלת המתכונים למייל הירשמו דרך המחשב בעמודה הימנית ותראו את הפוסט ראשונים 


                  מוזמנים להיכנס ולפרגן לעמוד הפייסבוק של מפלצת העוגיות
עמוד הגוגל + של מפלצת העוגיות
עמוד היו טיוב של מפלצת העוגיות


תגובות

  1. יאמיי ניראים כלכך מיוחדים תודה רבה יקירה ♥

    השבמחק
  2. יאמיי עוגיות נפלאות ובהחלט כשרות לפסח
    תודה רבה יקירתי ♥

    השבמחק

הוסף רשומת תגובה

רשומות פופולריות