עדינות ממכרת
עוגיות שקדים ....איזה ריח מדהים יש לעוגיות הללו.
כמובן שגם לעוגיות האלה מצאתי קיצורי דרך (נראה לכם שאני עובדת קשה ??)
״עדינות ממכרת ״
חומרים :
200 גרם שקדים מולבנים שלמים
2 כפיות תמצית שקדים
11/2 כוסות אבקת סוכר
1/2 כפית וניל
1 חלבון ביצה
50 גרם חמאה רכה
לעיטור שביבי שקדים
אבקת סוכר
אופן הכנה :
הכניסו למעבד מזון את השקדים וטחנו עד דק .
כמובן שגם לעוגיות האלה מצאתי קיצורי דרך (נראה לכם שאני עובדת קשה ??)
״עדינות ממכרת ״
חומרים :
200 גרם שקדים מולבנים שלמים
2 כפיות תמצית שקדים
11/2 כוסות אבקת סוכר
1/2 כפית וניל
1 חלבון ביצה
50 גרם חמאה רכה
לעיטור שביבי שקדים
אבקת סוכר
אופן הכנה :
הכניסו למעבד מזון את השקדים וטחנו עד דק .
הוסיפו את הסוכר וחלבון הביצה והמשיכו לעבד .
הוסיפו את החמאה והתמציות .
טחנו עד שהמרקם חלק .העבירו לשקית זילוף עם צנטר עגול (9 מ״מ )
זלפו על תבנית מכוסה בנייר אפיה .
אפו 20 דקות בתנור שחומם מראש ל180 מעלות עד שמעט מזהיב .
הוציאו וצננו .הגידו עם אבקת סוכר מעל .
בתיאבון !!!!
לרגישים ניתן להמיר במחמאה .
אין להעתיק או להפיץ את התכנים כל הזכויות שמורות למפלצת העוגיות-טוני משיח אבל אתם מוזמנים בכיף לשתף
לקבלת המתכונים למייל הירשמו דרך המחשב בעמודה הימנית ותראו את הפוסט ראשונים
טחנו עד שהמרקם חלק .העבירו לשקית זילוף עם צנטר עגול (9 מ״מ )
זלפו על תבנית מכוסה בנייר אפיה .
אפו 20 דקות בתנור שחומם מראש ל180 מעלות עד שמעט מזהיב .
הוציאו וצננו .הגידו עם אבקת סוכר מעל .
בתיאבון !!!!
לרגישים ניתן להמיר במחמאה .
אין להעתיק או להפיץ את התכנים כל הזכויות שמורות למפלצת העוגיות-טוני משיח אבל אתם מוזמנים בכיף לשתף
לקבלת המתכונים למייל הירשמו דרך המחשב בעמודה הימנית ותראו את הפוסט ראשונים
מוזמנים להיכנס ולפרגן לעמוד הפייסבוק של מפלצת העוגיות
עמוד הגוגל + של מפלצת העוגיות
עמוד היו טיוב של מפלצת העוגיות
יאמיי ניראים כלכך מיוחדים תודה רבה יקירה ♥
השבמחקיאמיי עוגיות נפלאות ובהחלט כשרות לפסח
השבמחקתודה רבה יקירתי ♥