רק דברים טובים




עוגיות בעלות קראסט פריך בחוץ ונימוחות ועדינות בפנים 

אני אוהבת כל מיני אגוזים בעוגיות זה מעשיר אותן מאוד .במינונים הנכונים זה יעשיר ולא יגרום לתחושת כבדות .

בעוגיות האלו אין קמח ואין שומן נוסף (כלומר חמאה /שמן /מחמאה )

הן קלות להכנה ופשוט טעימות .
״רק דברים טובים״
חומרים :
150 גרם פיסטוקים מקולפים (לי זה ייצא 1 3/4 כוסות )
1 כוס אבקת סוכר 
3 חלבונים 
1 תכולה של מקל וניל (אפשר להמיר בכף וניל איכותי )
כפית תמצית ורדים (אל תתבלבלו לא מי הורדים אלא התמצית -יכולים להחליף בכפית גרידת לימון אם לא אוהבים )
200 אבקת סוכר לזריה 
אופן הכנה :
טחנו את הסוכר והפיסטוקים לתערובת דקה .הוסיפו את הוניל ותמצית הורדים .
טחנו עד שמאוד דק .
מעל בן מרי (סיר מים רותחים הניחו קערה ובה החלבונים והניחו להגיע לטמפרטורה שהחלבונים נעימים -זה ממש דקה שתיים )
הורידו מהסיר הקציפו לקצף יציב וקפלו את תערובת הפיסטוקים פנימה .
העבירו לשקית זילוף על צנטר חלק (השתמשתי בצנטר 11 מ״מ )
על תבנית עם נייר אפיה פזרו אבקת סוכר זלפו מעל אבקת הסוכר מקלות  במרווחים (קחו בחשבון שהעוגיות.מכילות נפח ) ופזרו מעל אבקת סוכר בנדיבות .אפו בתנור שחומם ל180 מעלות עד שמשחים 10-15 דקות (תלוי תנור )
הוציאו ושחררו מהנייר רק שמתקרר .
הניחו כמה בצד בשבילכם כי מבטיחה שלא ישאר כלום 
בתיאבון!!!
רגישויות -מותר לרגישים לגלוטן וגם לרגישים לחלב 
הדרכה מצולמת בסרטון שבלינק   https://www.youtube.com/watch?v=ClLE30UTX6k 

תגובות

רשומות פופולריות