טארט לוטוס



טארט לוטוס :
לבסיס :
3 כוסות קמח 
1 חלמון 
חצי כוס סוכר 
200 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
גרידת לימון
לקרם :
קרם בסיס שעוד תראו המון פה (כי הוא הכי טעים ) .
3 שמנת מתוקה 
2 אינסטנט פודינג 
1כוס חלב .
3 כפות גדושות ממרח לוטוס .
אופן הכנה :
לעבד את כל חומרי הבצק (מעבד מזון /ביד -איך שנוח לכם ).
למרוח תבנית פאי נשלפת (רצוי אחת בכל בית )בחמאה ולרדד את הבצק מעל .לדקור במזלג ולהכניס לאפיה ב180 עד אפיה מוחלטת (זהוב זה הצבע:)).
לקרר את הקלתית ובינתיים להכין את הקרם קודם לערבב את השמנת והאינסטנט פודינג ואח״כ להוסיף בהדרגה את החלב .הקצף צריך יציב וקשה .
לפתוח שקית זילוף ולהכניס צנטר כוכב לסגור את הקצה שלא יברח הקרם ואז נתחיל .נעביר 4 כפות ממרח לוטוס לשקית זילוף ונזלף על הדפנות שסיימנו נכניס את הקרם .
את ממרח הלוטוס שנשאר בשקית נזלף על הבסיס (אני זילפתי צורת מעגלים -על כל הבסיס היו שני מעגלי לוטוס).
מזלפים את תערובת הקרם והלוטוס בצורת כוכבים על הבסיס (שעליו ממרח הלוטוס )כך ממלאים את כל הקלתית .
להכניס למקרר וזהו .בתיאבון


תגובות

רשומות פופולריות